• Η εταιρεία Σ. Χαριτίδης ΑΒΕΕ παράγει ρούχα υψηλής ποιότητας και σχεδιάζει όλα τα προϊόντα της βασισμένη στις τάσεις της εποχής και στα μηνύματα των διεθνών εκθέσεων μόδας. Ομάδα σχεδιαστών της εταιρείας επισκέπτεται τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο εκθέσεις παιδικών ρούχων στην Ευρώπη και όλες τις εκθέσεις παιδικών στην Ελλάδα.
  • Ο σχεδιασμός των συλλογών, τα πατρόν και η κοπή γίνονται με τον σύγχρονο τεχνολογικά εξοπλισμό της εταιρείας. Στην παραγωγική δραστηριότητα της εταιρίας ανήκει επίσης και ο ποιοτικός έλεγχος και η τελική συσκευασία. Η ραφή, το τύπωμα και τα κεντήματα ανατίθεται σε εξωτερικούς συνεργάτες (φασόν).
  • Η προσήλωση της επιχείρησης στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της την οδήγησε στην εμπλοκή της και σε στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας τα οποία δεν περιλαμβάνονται στην παραγωγική της διαδικασία. Η εταιρία βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τους προμηθευτές της καθορίζοντας τις προδιαγραφές επεξεργασίας (πλέξη, ραφή, βαφή) και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των υφασμάτων που πρόκειται να προμηθευτεί.
  • Η Σ. Χαριτίδης ΑΒΕΕ προμηθεύεται το 80% των πρώτων υλών της από την Ελληνική πλεκτοβιομηχανία ενώ τα υπόλοιπα από γνωστούς κατασκευαστές υφασμάτων στην Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία.

 

         xaritidis4                         xaritidis16

 

 

        xaritidis15

 

         

babyface

reflex

blueseven

fsbaby

twin

long

bluerebels